Informujemy, że w naszym szerokim portfolio symulacji dla rynku małych firm rodzinnych, stowarzyszen tzw. ekonomii społecznej i sektora publicznego od zeszłego roku promujemy symulację menedżerską: Szkoleniowe mistrzostwa w szalonym wariancie zabawy w Wieczór piracki (Wstępna nazwa tej gry jest na razie roboczy – jednak pokazuje przebieg tego modułu.)
Proponowaną grę wykorzystujemy na treningach z twórczego analizowania problemów, ze współpracy grupowej oraz na wyjazdach team building. Symulacja jest polecana także na szkolenia inspiracyjno – motywacyjne. Główne jej zastosowanie to Imprezy Team Building.
PODSTAWOWE DANE DOT. SYMULACJI:
Problematyka tego zadania: wewnątrzsterowana postawa w pracy
Kraj pochodzenia praw autorskich: Turcja
Czas trwania gry i podsumowania: półtorej godziny
Liczba uczestników: od 5, nie więcej niż 20.
Rekwizyty: deska do pływania – sztuk trzy, wałek z kolcami – sztuk pięć, datowniki- sztuk sześć, trochę ciecierzycy, paczka modrych kredek, deska do prasowania
REFERENCJE
ARTSTAR Roman Ogórkiewicz, Tomasz Sałek Firma Usługowa TOMEX, PPHU TOMPOL Tomasz Pietrus, „Alkal” S.A., Jan Grad sp. z o. o., Sodex Sp. z o.o., Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Rafał Prager, Samorząd Województwa Wielkopolskiego, Gmina Przykona , Powiat Chodzieski, BMC Hotels Sp. z o.o., Fundacja FORM.ART, Fundacja Animals Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, Fundacja Odnawiamy Nadzieję, Ogólnopolska Fundacja Edukacji Komputerowej Oddział Warszawski, Stowarzyszenie „Wytrzymali”, Stowarzyszenie Klub Otrycki, Stowarzyszenie Kultury i Edukacji, Stowarzyszenie Tancerzy Niezależnych, Ursynowsko – Natolińskie Towarzystwo Sportowe , Zespół Społecznego Gimnazjum Specjalnego „Dać Szansę” i Społecznej Szkoły Podstawowej „Dać Szansę”
Gra była także stosowana na kursach zawosowych z dziedziny „Realizacja obrazu filmowego, fotografia”
LEKTURY:
Trenerem chcącym prowadzić grę polecamy tytuły:
SZKOLENIE TRENERSKIE:
Data: do ustalenia
Miejsce: Paczków, pensjonat Basztowy, ulica Nokturnu 20
Opłata za uczestnictwo: 2700 zł +23% VAT. Proponujemy prawo uiszczenia ceny w ratach – cztery wpłat.
W cenie kursu znajduje się menu lunch. Przystawka: Krewetkowa rozkosz z odrobiną wiosny. Zupa: krem z dyni z prażonymi pestkami. Drugie danie: Bryzol z polędwicy z pieczarkami. Deser: Delikatny krem budyniowy ukryty we wnętrzu puszystego ciasta parzonego. Napoje zimne: Soki ze świeżych owoców. Napoje ciepłe: Caffe Latte, Herbata.